Početna Članci Korisne informacije Ronilački centar sa pet zvjezdica

Ronilački centar sa pet zvjezdica

Nakon što je hotel Dubrovnik Palace dobio World Travel Awards – "svjetskog turističkog Oskara" za najbolji resort u Europi, Ronilački centar Blue planet smješten unutar hotela dobio je certifikat PADI resort s pet zvjezdica postavši tako prvi i jedini centar u hrvatskom turističkom središtu koji nosi ovu titulu.

Blue Planetu bi ovaj certifikat trebao omogućiti i držanje tečajeva za instruktore ronjenja. Certifikat PADI s pet zvjezdica jamči istraživanje podvodnog svijeta s posebnim naglaskom na sigurnost ronioca, a PADI standardi omogućuju i pružanje sve potrebne tehničke i zdravstvene pomoći. Ronilački centar Blue planet nudi ronjenje na više atraktivnih lokacija i jedini je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji je implementirao ISO standarde kao garanciju sigurnog ronjenja i kvalitete usluge, čime je zapravo postavio nove standarde u razvoju ronilačkog turizma na dubrovačkom području. Uz standardne usluge kao što su ronjenje za početnike i napredne ronioce s poludnevnim ili cjelodnevnim boravkom na moru, Blue Planet pruža i privatne tečajeve za VIP goste te održava tečajeve za djecu. Ujedno su predviđeni zaroni u spilje i olupine locirane blizu centra. Osim održavanja tečajeva za profesionalce, Blue Planet će u nadolazećim mjesecima držati tečajeve za Open Water Scuba Instructor, Staff Instructor and Master Scuba Diver Trainer, što su najviši nivoi koje instruktor može dobiti u organizaciji PADI.

Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se