O nama

Ronilački centar Blue Planet otvoren je 2005. godine s obiljem entuzijazma i skromnim sredstvima – s nekoliko boca, malim kompresorom, drvenim brodićem.

Zahvaljujući motiviranom timu zaposlenih, centar se brzo razvija i zauzima svoje mjesto u svijetu ronjenja. Već 2007. postajemo prvi PADI Dive Resort u Dubrovniku, a 2010. prvi ronilački centar u Dubrovniku i jedan od tri ronilačka centra u Hrvatskoj certificirana po europskim standardima. Link:  European Underwater Federation (EUF) .

Godine 2011. centar je zbog velikog broja obavljenih raznovrsnih tečajeva i visoke razine rada stekao prestižni status PADI 5 Star Dive Resorta. Iste su godine održani prvi tečajevi za instruktora prve pomoći i PADI Assistant Instructora u Dubrovniku pod vodstvom vrhunskih PADI Course Directora Ute i Mihe Frleca.

Sljedeće godine, 2012., Blue Planet ide korak dalje i stječe status PADI 5 Star IDC Resorta koji otvara mogućnost održavanja tečajeva još viših instruktorskih stupnjeva po PADI asocijaciji.

 

 

Od 2005. do danas Blue Planet pretvorio se iz malene ronilačke škole u uhodan, profesionalno vođen ronilački centar.

Okosnicu ove priče o uspjehu čini osobita ekipa zaposlenika; ljudi najrazličitijih profesija našli su utočište u Blue Planetu - dva morska biologa, najbolji europski seniorski karataš, akademski slikar, profesori baleta i solfeggia, profesori švedskog, njemačkog i ruskog jezika. Sve su to pouzdani i visokoobrazovani profesionalci koji ronilačku poduku znaju dopuniti informacijama iz raznih područja života, a druženje u centru učinit će vrlo ugodnim i zanimljivim. Svoj posao doživljavaju kreativno i unose u njega ljubav prema prirodi i osobni stav življenja u skladu s prirodnim zakonitostima.

Instruktori su stalni, ne rade sezonski i  posvećeni su svome poslu pa je prizor nepripremljenog instruktora, mamurnog od noćnog provoda, nezamisliv u Blue Planetu. Naši uvijek dobro raspoloženi i nasmijani instruktori vladaju engleskim, talijanskim, njemačkim, švedskim, ruskim i češkim jezikom.

Naš je tim tajna vašeg zadovoljstva!

Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se