Emergency First Response Instructor - HR

Poznavanje reanimacije i prve pomoći važne su vještine koje se uvijek traže. Kao Emergency First Response Instructor (EFR) možete svakoga podučiti ovim vještinama.

 

Što ovaj tečaj uključuje?

Na tečaju ćete steći potrebno iskustvo za organiziranje učenja i uvjete za praktični trening te se pripremiti za ulogu EFR instruktora za tečajeve reanimacije i prve pomoći. Također ćete naučiti kako motivirati polaznike tečajeva, ocjenjivati njihovo znanje, učinkovito predstavljati sadržaj tečaja, izvještiti se u organizaciji praktičnih vježbi za polaznike tečaja te prezentirati učinkovite simulacije stvarnih situacija.

 

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Naučit ćete kako voditi tečajeve Emergency First Response Primary Care (reanimacija) i Emergency First Response Secondary Care (prva pomoć).

Nadalje, bit ćete osposobljeni upotrebljavati uređaj za automatsku defibrilaciju i masku za kisik te postupati u slučaju gušenja.

 

Trajanje

1-2 dana

 

Uvjeti

  • Uspješno završen propisani tečaj za reanimaciju odraslih i djece i osnove prve pomoći u posljednja 24 mjeseca
  • Najmanje 18 godina starosti

 

   Cijena

Cijena: 2280 Kn*

*Ova cijena ne uključuje PADI- jeve materijale i najam opreme. Kontaktirajte nas za više informacija. Prijave za instruktora nisu uključene u cijenu i moraju se platiti izravno PADI- ju.

 

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudinici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja.  Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se