Priprema za Instruktorski tečaj (IDC)

Ovaj pripremni tečaj odlična je podloga za IDC tečaj. S Course Directorom ponovit ćete praktična i teoretska znanja koja ste stekli tijekom Divemaster tečaja te steći predodžbu o onome što možete očekivati na Instructor Development tečaju (IDC).

 

Što ovaj tečaj uključuje?

Ovaj vam tečaj omogućuje uvježbavati teoretska i praktična znanja potrebna za IDC u neformalnom i opuštenom okružju. Također, imat ćete priliku poboljšati svoje vještine u vodi tako da ih možete demonstrirati (čak i Divemasteri moraju stalno biti sigurni da izvode vještine u skladu s PADI-jevim standardima). Osim toga, tečaj pokriva i učenje teoretskih znanja potrebnih za polaganje pet ispita te uvod u predavanje u učionici.

 

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Tečaj vas priprema za IDC. Iako tečaj nije preduvjet za IDC,  kod prethodnih sudionika IDC-a pokazalo se da im je ovaj tečaj bio od velike koristi.

 

Trajanje

3 dana

 

Uvjeti

PADI Divemasteri (DM) ili Assistant Instructori (AI) koji su važeći članovi  PADI-ja. Potrebno je biti certificirani ronilac najmanje posljednjih 6 mjeseci i imati minimalno 60 zarona u ronilačkoj knjižici.

 

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti, svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja.  Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se