PADI IDC Staff Instructor - HR

Kao iskusni PADI Instructor posjedujete znanje koje možete podijeliti s kandidatima koji se uspinju na PADI ljestvici. I vrlo dobro znate da edukacija nikad ne prestaje.

 

Što ovaj tečaj uključuje?

Postajete stručnjak za: teoriju ronjenja na instruktorskom stupnju, prezentacije unapređenja znanja i prezentacije u mirnoj vodi. Također, nadgledate cjelokupni IDC kao član osoblja, a ne kao polaznik tečaja.

 

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Pored svih tečajeva koje ćete moći voditi kao PADI Instructor, također ćete:

  • voditi PADI Assistant Instructor tečajeve (AI)
  • asistirati PADI Course Directors u vođenju PADI Instructor Development Course (IDC)
  • asistirati PADI Course Directors u vođenju stalne edukacije instruktora.

 

Trajanje

9 dana

 

Uvjeti

  • PADI Master Scuba Diver Trainer certifikat (MSDT)
  • najmanje 18 godina starosti

 

Cijena

Cijena: 4940 Kn*

* Ova cijena ne uključuje PADI-jeve materijale i najam opreme. Kontaktirajte nas za više informacija. Prijava za instruktora nije uključena u cijenu i mora se platiti izravno PADI-ju.

 


Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se