PADI Open Water Scuba Instructor - HR

Tražite nešto posebno? Želite raditi nešto o čemu ste dosad samo sanjali, pomoći ljudima da promijene svoje živote, otvoriti vrata za koja niste znali da postoje...? Sve ovo i još mnogo više čeka vas na PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI) tečaju.

 

Što tečaj uključuje?

OWSI tečaj traje minimalno četiri dana. Ovaj vas tečaj uvodi u cijeli PADI-jev sustav obrazovanja ronilaca i usredotočuje se na daljnji razvoj vaših sposobnosti kao profesionalnog instruktora ronjenja. Najveći izazov ovog tečaja vaša je osobna posvećenost obuci. OWSI tečaj traži od vas da završite sve ispite o ronilačkom znanju prije početka tečaja i pripremite dnevne zadatke za svakodnevno vođenje prezentacija. Organizacija i posvećenost ključ su uspjeha.

Za vrijeme OWSI tečaja naučit ćete kako primjeniti PADI-jev sistem edukacije (PADI System of Education) prezentirajući najmanje:

  • dvije prezentacije u mirnoj vodi
  • dvije prezentacije o unapređivanju znanja
  • jednu prezentaciju u otvorenoj vodi koja uključuje dvije vještine.

 

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Nakon što postanete PADI Open Water Scuba Instructor, moći ćete voditi čitav spektar PADI-jevih programa - od Discover Scuba Diving do Divemaster tečaja. Također, možete steći stupanj Speciality Instructora u području koje vas najviše zanima.

 

Trajanje

4 dana

 

Uvjeti

  • certifikat PADI Divemastear ili PADI Assistant Instructora ili biti instruktor iste razine stečene u nekoj drugoj organizaciji u posljednjih 6 mjeseci
  • najmanje 18 godina starosti
  • ronilački certifikat na minimalno 6 mjeseci
  • u ronilačkoj knjižici morate imati 60 zarona koji uključuju iskustvo u night, deep i navigation ronjenju da biste mogli sudjelovati u Instructor Development Course (IDC); da bi se pristupilo Instructor Exams (IE), potrebno je imati 100 zarona u ronilačkoj knjižici
  • potvrda o obuci za reanimaciju i umjetno disanje, izdana u posljednjih 24 mjeseci; Emergency First Response tečaj ispunjava ovaj uvjet
  • dobra tjelesna kondicija i Medical Statement (zdravstvena potvrda) koju je potpisao liječnik unutar 12 mjeseci.

 

Cijena

cijena: 4560 Kn*

*Ova cijena ne uključuje PADI-jeve  materijale ni iznajmljivanje opreme. Kontaktirajte nas za više imformacija. IE i prijava za instruktora nisu uključene u cijenu i moraju se platiti izravno PADI-ju.

 

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se