Tec Trimix 65 / Tec Trimix / Tec Trimix Instructor - HR

Tec Trimix 65
(za certificirane tehničke ronioce)

Ovaj vas tečaj uči prednostima uporabe trimixa i kvalificira ronioce za dekompresijske zarone s nekoliko stanki uz uporabu EANx-a i kisika za ubrzanje dekompresije i bilo kojega trimixa s 18% ili više kisika. Sve to omogućuje ronjenje na maksimalnoj dubini od 65 metara.

PADI Tec Trimix 65 osmišljen je da poveća dubinu ronjenja za tehničke ronioce koji su već obučeni za uporabu zraka, obogaćenog zraka i kisika za dekompresijske zarone na dubini većoj od 50 metara.

Tečaj je namijenjen roniocima s certifikatom Tec 50 (ili onima koji imaju certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije) i omogućuje povećanje dubine zarona uporabom trimixa (smjese helija, kisika i dušika).

Tijekom tečaja vi ćete:

• isplanirati i obaviti barem pet zarona rabeći EANx i trimix

• upotrebljavati dekompresijski softver da sastavite prilagođene tablice i planove ronjenja

• napraviti zarone na 65 metara.

Trajanje:

5 dana, razvijanje znanja (teoretski dio), 1 zaron u mirnoj vodi ili ograničeni zaron u otvorenoj vodi i 4 zarona u otvorenoj vodi

Uvjeti:

 •  PADI Rescue Diver certifikat (ili certifikat istog stupnja izdan od neke druge organizacije i dokaz o položenoj obuci za reanimaciju i prvu pomoć izdan u posljednje dvije godine)
 • Tec 50 certifikat (ili certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije)
 • 18 godina starosti
 • najmanje 100 zarona u ronilačkoj knjižici
 • zdravstvena potvrda koju je potpisao vaš liječnik.

Materijali:

Tec Trimix Diver Crew-Pak koji sadrži sve potrebne materijale (udžbenik za Tec Trimix Diver, tablica za računanje dubinskih zastanaka, trimix naljepnica i tablica s procedurom za hitne slučajeve).

Važna napomena:

Cijena tečaja ne uključuje plinove korištene za punjenje spremnika (punjenja zrakom, nitroxom ili trimixom) ni PADI-jeve materijale.

Cijena: 3800 Kn

Nisu uključeni najam opreme, punjenje nitroxa ni PADI-jevi materijali.

 

Tec Trimix
(za certificirane tehničke ronioce)

Za ekstremne ronioce koji su spremni temeljitije istražiti svijet tehničkog ronjenja na velikim dubinama pravi je izbor trimix – smjesa kisika, helija i dušika. Tečaj PADI Tec Trimix Diver odvodi vas na same granice tehničkog ronjenja i otvara mogućnost posjeta prastarim ronilačkim lokacijama koje je malo koji ronilac vidio.

PADI Tec Trimix Diver tečaj namijenjen je povećavanju dubine zarona tehničkih ronilaca koji su već obučeni za uporabu zraka, obogaćenog zraka i kisika za tehničko dekompresijsko ronjenje na dubini većoj od 50 metara.

Ronjenje s trimixom je krajnja granica tehničkog ronjenja – makismalna dubina za uporabu ove tehnologije još nije otkrivena. Tečaj je namijenjen Tec 50 ili Tec Trimix 65 roniocima (ili onima koji imaju certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije) i omogućava povećanje dubine ronjenja uporabom trimixa (smjese helija, kisika i dušika).

Tijekom tečaja vi ćete:

• planirati i obaviti najmanje pet zarona koristeći EANx ili trimix mješavine

• koristiti dekompresijski softwar da napravite prilagođene tablice i planove zarona

• napraviti zarone za trening na dubini od 65 metara.

Trajanje:

5 dana, razvijanje znanja (teoretski dio), 1 zaron u mirnoj vodi ili ograničeni zaron u otvorenoj vodi i 4 zarona u otvorenoj vodi

Uvjeti:

 • PADI Rescue Diver certifikat (ili certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije i dokaz o završenoj obuci za reanimaciju i prvu pomoć izdan u posljednje dvije godine)
 • Tec 50 certifikat (ili certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije)
 • najmanje 18 godina starosti
 • barem 100 zarona u ronilačkoj knjižici
 • zdravstvena potvrda koju je potpisao liječnik.

Materijali:

Tec Trimix Diver Crew-Pak koji sadrži sve potrebne materijale (udžbenik za Tec Trimix Diver, tablice za računanje dubinskih zastanaka, trimix naljepnica i tablica s procedurom za hitne slučajeve).

Važna napomena:

Cijena tečaja ne uključuje plinove korištene za punjenje spremnika (punjenja zrakom, nitroxom ili trimixom) ni PADI-jeve materijale.

Cijena: 6840 kn

Nisu uključeni najam opreme, punjenje nitroxa ni PADI-jevi materijali.

 

Tec Trimix Instructor
(za Tec instruktore)

Tečaj PADI Tec Trimix Instructor omogućava obuku kao Tec Trimix Instructor za Tec Deep Instructora s Tec Trimix Diver certifikatom ili certifikatom iste razine izdanim od neke druge organizacije. PADI instruktori koji su završili Tec Deep Instructor tečaj mogu također upisati Tec Trimix Instructor tečaj.

Tec Trimix Instructor tečaj nudi kandidatima nekoliko prednosti. Prvo, kandidat može upisati i započeti tečaj za instruktorsku razinu prije nego što je stekao traženo iskustvo.

Drugo, kandidati razvijaju i vježbaju svoje vještine i znanje u idealnom okružju. Treće, kandidati koji upišu Tec Trimix Instructor tečaj mogu položiti Tec Trimix Instructor Examinations, i to ne moraju učiniti na planiranim Instructor Examinations.

Kao Tec Trimix Instructor bit ćete kvalificirani za vođenje Tec Trimix 65 i Tec Trimix tečajeva.

Trajanje:

7 dana

Uvjeti:

1. obnovljeni certifikat PADI Master Scuba Diver Trainer ili certifikat PADI Instructor više razine

2. PADI Tec Deep Instructor certifikat ili završen PADI Tec Deep Instructor tečaj uključujući instruktorske ispite

3. PADI Tec Trimix Diver certifikat ili certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije (kontaktirajte PADI Office za informacije o ostalim organizacijama)

4. najmanje 200 zarona u ronilačkoj knjižici, od čega 20 dekompresijskih zarona uz uporabu barem jednog dekompresijskog spremnika; 10 od traženih 20 zarona mora biti na dubini većoj od 40 metara

5. barem 18 godina starosti.

Mogućnosti nakon tečaja:

 1. postajete PADI Master Scuba Diver Trainer ili PADI instruktor više razine koji je ujedno PADI Tec Deep Instructor
 2. imate certifikat PADI Tec Trimix Diver ili certifikat iste razine izdan od neke druge organizacije (kontaktirajte PADI Office za informacije o drugim organizacijama)
 3. asistirate na barem jednom Tec Trimix Diver tečaju; ako kandidat ima odgovarajuću kvalifikaciju izdanu od neke druge organizacije, vođenje ili asisitiranje na nekom tečaju za trimix instruktore ispunja ovaj uvjet (kontaktirajte PADI Officeza informacije o odgovarajućim certifikatima); kandidati koji su uspješno završili PADI Tec Trimix Diver Instructor Training Course mogu uračunati svoj instruktorski tečaj u jedan od uvjeta potrebnih za asistiranje na tečaju; ti kandidati moraju asistirati pri dodatna dva zarona (bilo koja zarona 5 – 8) iz PADI Tec Trimix Diver tečaja
 4. imate najmanje 350 zarona u ronilačkoj knjižici, od čega barem 50 dekompresijskih na dubini većoj od 40 metara, osim onih koji su potrebni za certifikat tehničkog ronioca; najmanje 30 zarona mora biti na dubini većoj od 40 metara uz uporabu trimixa kao bottom gas i najmanje 10 od tih zarona na dubini većoj od 50 metara uz uporabu trimixa s manje od 21% kisika
 5. uspješno ste završili Tec Trimix Instructor Standards Exam i Tec Trimix Instructor Theory te Practical Application Exa.

Materijali za Instructor Course (nisu uključeni u cijenu):

1. svi materijali za polaznike tečaja Tec Trimix Diver kao što je navedno u Tec Trimix Diver Instructor Guide

2. Tec Trimix Diver Instructor Guide

3. Tec Trimix Instructor Cue Cards

4. Tec Trimix Diver Examinations

5. sva oprema koja je potrebna za tečaj Tec Trimix Diver kao što je prije navedno ili kao što je navedno u Tec Trimix Diver Instructor Guideu.

 

Važna napomena:

Cijena tečaja ne uključuje plinove (spremnike s zrakom, nitroxom i trimixom) ni PADI-jeve materijale.

PADI-jeva naknada:

Izrada certifikata (PIC) za Tec Trimix 65 i Tec Trimix Diver uključena je u cijenu tečaja. Prijava za Tec Trimix Instructor course iznosi 210 Kn + PDV (cijena za 2013.).

Cijene: 7220 Kn

Nisu uključeni najam opreme, punjenje nitroxom ni PADI-jevi materijali.

 

Važna napomena:

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci. Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se