Tehničko ronjenje

Topla voda i niska razina stresa koju omogućuje odlična vidljivost znači da ronilac može računati na manju narkozu i zaroniti nešto dublje. Dobra vidljivost znači da je moguće napraviti lebdeće zarone uz podvodne litice i kanjone. Očekuju vas impresivni podvodni prizori s čudesnim kanjonima, lukovima, spiljama i brežuljcima te drevnim olupinama na dubinama većim od 30 metara.

Dekompresijska faza zarona ne predstavlja samo nužno zlo, već je gotovo kao novi zaron. Dekompresija se obično izvodi na grebenu s prekrasnim koraljima i bujnim morskim životom da vam zaustavljanja učini zanimljivima.

Naše osoblje sastavljeno od iskusnih tehničkih ronilaca odvest će vas u kanjone i na olupine u dubinama južnoga Jadrana.

Važna napomena:

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci. Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se