Noćno ronjenje

Kako sunce polako uranja ispod horizonta, vaša će ronilačka maska kliznuti pod površinu mora gdje će vas pozdraviti zlatni podvodni odsjaj. Zahvaljujući lokaciji Ronilačkog centra Blue Planet, zalazi sunca spadaju u jedne od najljepših na području Dubrovnika. A zalasci ispod površine Jadranskog mora još su ljepši.

Što može biti romantičnije od ronjenja u Jadranskom moru za vrijeme zalaska sunca s osobom koju volite? Na noćnom zaronu s Blue Planetom odvest ćemo vas na najbolje ronilačke lokacije na kojima možete u potpunosti doživjeti zrake zalazećeg sunca kako se probijaju kroz površinu mora. I dok noć pada, otkrit će vam se potpuno novi podvodni svijet. Tada će vas dočekati čudo Jadranskoga mora - fluorescentni plankton koji svjetluca u vodi.

Ako volite proučavati ili fotografirati ribe, za vas će noćno more otkriti bogatstvo ribljeg svijeta u Jadranu. Kako pada mrak, velike ribe sve više izlaze iz svojih skloništa.

A nakon noćnog ronjenja zašto se ne biste opustili pokraj bazena ili relaksirali u jacuzziju uz koktel?

Osjetite zlatni sjaj Jadrana

 

Planirajte noćni zaron

Suton – dolazak i upoznavanje

15 minuta – gledanje zalaska

15 minuta – priprema opreme

10 minuta – brifing

40 minuta – ronjenje

Debrifing, pranje i rastavljanje opreme, upisivanje noćnog zarona u ronilačku knjižicu


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se