PADI Enriched Air Diver - HR

Produljite vrijeme pod površinom smanjujući izlaske PADI Enriched Air Nitrox tečajem. U roku od jednog dana osjetit ćete prednosti najpopularnije specijalnosti u Ronilačkom centru Blue Planet. Roneći s kompjuterom ili na suhom s nitrox tablicama, naučit ćete kako planirati i provesti zarone koristeći obogaćeni zrak s do 40% kisika.

Trajanje

1 dan

(kliknite ispod da pokrenete skraćeni e-learning tečaj)

 

Program

Razvijanje znanja

2 praktične aplikacije

Uvjeti

Open Water Diver stupanj ili ekvivalent toga

Najmanje 15 godina starosti

1 rekreacijski zaron prije početka tečaja radi provjere utega, plovnosti i opreme

Cijena

Cijena: 830 kuna

Cijena izdavanja certifikata: 400 kuna

Materijali za Enriched Air Diver tečaj: 380 kuna

PADI Nitrox e-learning: 210 EUR

Ronilačka knjižica: 80 kuna

 

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se