PADI Search and Recovery Diver - HR

Potopljena blaga nisu od nikakve koristi ako ostanu potopljena! Upišite PADI Search and Recovery Diver tečaj i osigurajte svoj pristup podmorskom blagu. Naravno, u svakodnevnom životu izgubljena blaga su rijetkost, ali tečaj će biti iznimno koristan ako vam ikada nešto vrijedno padne u more.

Naučit ćete metode pronalaženja predmeta, kao i njihova sigurnog podizanja i izvlačenja. Naoružani kompasima, signalnim plutačama i padobranima za izvlačenje, sudionici tečaja imaju priliku uživiti se u ulogu pravoga morskog Indiane Jonesa.

Trajanje

2 dana

Program

Proširivanje znanja

Praktična vježba lociranja i izvlačenja predmeta iznad površine mora i ispod nje

Izvlačenje malenih i velikih predmeta pod morem

4 zarona u otvorenoj vodi

Tečaj se može kombinirati s Nitrox tečajem!

Uvjeti

Open Water Diver stupanj, Junior Open Water Diver stupanj ili ekvivalent tomu

Najmanje 12 godina starosti

Jedan rekreacijski zaron prije početka tečaja radi provjere utega, plovnosti i opreme.

Cijena

Cijena: 1848 kuna

Cijena izdavanja certifikata: 400 kuna

Udžbenik za PADI Search & Recovery tečaj: 300 kuna

Ronilačka knjižica: 80 kuna

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih poteškoća navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se