PADI Open Water Diver - eLearning - HR

Naučite roniti i započnite istog trenutka! Umjesto tijekom godišnjeg odmora dio PADI Open Water tečaja možete odraditi u udobnosti svog doma. Fleksibilnost interneta omogućuje vam opušteno  učenje tako da teoretski dio možete završiti online i uputiti se na ronjenje čim stignete u Ronilački centar Blue Planet. Jednostavno isprintajte potvrdu i donesite je sa sobom. Ukoliko se pojavi neka nejasnoća tijekom e-learninga, možete nas kontaktirati e-mailom i neki od naših iskusnih instruktora odgovoriti će na vaše pitanje. Nema učionice, samo sunce, more i zabava!

Što tečaj uključuje?

Nakon što provjerimo vašu potvrdu, ukratko ćete sa svojim instruktorom obnoviti teoretsko znanje i uputiti se na praktične vježbe u plićaku, a potom na zarone na otvorenome moru.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Bit ćete kvalificirani za ronjenje do 18 m dubine i moći ćete roniti samostalno s drugim roniocima.

Trajanje

4 dana

(kliknite gore i prijavite se na e-learning tečaj)

Uvjeti

Svi sudionici tečaja moraju donijeti potvrdu o položenom eLearning programu.

Najmanje 10 godina starosti i sposobnost plivanja 200 m bez pomoći i bez zaustavljanja.

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena tečaja: 3130 kuna

PADI eLearning: plaća se direktno PADI asocijaciji

Važna obavijest

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se