PADI Scuba Diver - HR

Nemate vremena? Želite naučiti roniti? Ukoliko nemate vremena za cijeli PADI Open Water tečaj, odlično je rješenje Scube Diver tečaj koji omogućuje stjecanja certifikata za polovinu tečaja, za dubinu do 12 metara pod vodstvom PADI profesionalca. Na nekom budućem odmoru možete završiti ostatak tečaja u trajanju od 2 dana, čime ćete zaslužiti Open Water certifikat za dubinu od 18 m.

Što tečaj uključuje?

Ovaj tečaj kombinira teoriju ronjenja, trening vještina u plićaku i ronjenje na otvorenomu moru, a vode ga naši najiskusniji i visokomotivirani zaposlenici. Za obuku koristimo logistiku hotela Dubrovnik Palace - bazen, učionicu i prekrasnu terasu s pogledom na obližnje otoke.

Što ta kvalifikacija predstavlja za mene?

Bit ćete kvalificirani za ronjenje do 12 m i morate roniti pod izravnim nadzorom PADI profesionalca.

Trajanje

2–3 dana

Uvjeti

Najmanje 10 godina starosti i sposobnost plivanja 200 metara bez pomoći i bez zaustavljanja.

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena tečaja: 2455 kuna

eLearning: plaća se direktno PADI asocijaciji

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular

 


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se