PADI Open Water Diver - privatni tečaj

Ako tražite profinjeniju ponudu, individualizirani pristup ili naprosto želite učiti tempom koji vama odgovara, privatni PADI Open Water tečaj odlično je rješenje za vas. Privatni tečaj na kojemu ste sami s instruktorom pruža vam stopostotnu instruktorovu posvećenost te prilagodbu tečaja drugim vašim aktivnostima. Ako niste tip osamljenika, uvijek možete dovesti prijatelja da uči s vama.

Ovaj tečaj kombinira teoriju ronjenja, trening vještina u plićaku i ronjenje na otvorenom moru, a vode ga naši najiskusniji i visokomotivirani zaposlenici. Za obuku koristimo logistiku hotela Dubrovnik Palace - bazen, učionicu i prekrasnu terasu s pogledom na obližnje otoke.

Što za mene znači ova kvalifikacija?

Bit ćete kvalificirani za ronjenje do 18 m dubine i moći ćete roniti samostalno s drugim roniocima.

Trajanje

3 dana

(kliknite gore da pogledate eLearning tečaj)

Uvjeti

Najmanje 10 godina starosti i sposobnost plivanja 200 m bez pomoći i bez zaustavljanja.

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena tečaja: na upit

Važna napomena

 Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se