PADI Open Water Diver - upućivanje

Ako ste već napravili prve korake u PADI obrazovanju, odradili teoretski dio i vodene vještine kod kuće, dođite na Jadransko more obaviti zabavniji dio učenja. Započnite odmor s 4 Open Water zarona i provedite ostatak odmora roneći iz zadovoljstva ili pak proširite svoje znanje kroz naše daljnje programe.

Što tečaj uključuje?

Nakon što provjerimo vaš napredak, idete na zarone na otvorenom moru, s obale ili s našeg u potpunosti opremljenog broda.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Bit ćete kvalificirani za ronjenje do 18 m dubine i moći ćete roniti samostalno s drugim roniocima.

Trajanje

2-3 dana

Uvjeti

Morate predočiti dokaz o završenom teoretskom dijelu i vježbama u ograničenoj vodi (bazenu ili mirnoj vodi bez struje).

Najmanje 10 godina starosti i sposobnost plivanja 200 m bez pomoći i bez zaustavljanja.

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena tečaja: 2160 kuna

Cijena izdavanja certifikata (ukoliko je potrebno): 480 kuna

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se