PADI Open Water Diver - HR

Ako vas je ikad privlačilo ronjenje, internacionalno priznati PADI Open Water certifikat najbolji je put za postizanje vašeg cilja. Kristalno čista i topla voda Jadranskog mora u kombinaciji s prekrasnim grebenima i očaravajućim ribljim svijetom učinit će učenje ronjenja zadovoljstvom, a ne poslom.

Što tečaj uključuje?

Ovaj tečaj kombinira teoriju ronjenja, trening vještina i ronjenje na otvorenomu moru, a vode ga naši najiskusniji i visokomotivirani zaposlenici. Za obuku koristimo logistiku Hotela Dubrovnik Palace - bazen, učionicu i prekrasnu terasu s pogledom na obližnje otoke.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Vi ćete biti kvalificirani za ronjenje do dubine od 18 m i moći ćete roniti samostalno s drugim roniocima.

Trajanje

3-4 dana

Uvjeti

Najmanje 10 godina starosti  i sposobnost plivanja 200 m bez pomoći i bez zaustavljanja

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu

Cijena tečaja: 2880 kuna

Cijena izdavanja certifikata: 400 kuna

Udžbenik za Open Water Divera:  300 kuna

Ronilačka knjižica: 80 kuna

(kliknite poviše za pokretanje skraćenog  e-learning tečaja)

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih poteškoća navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se