PADI Scuba Review - HR

U Open Water tečaju učite više od 30 vještina osmišljenih da povećaju vašu sigurnost i udobnost. Ako niste ronili dulje vrijeme, lako je zaboraviti neke od tih vještina, a one koje niste zaboravili možda više ne znate upotrebljavati automatski kad vam zatrebaju. Scuba Review tečaj podsjetit će vas na ključna teoretska znanja o ronjenju i, što je još važnije, na osnovne vještine koje su potrebne da budete pouzdani u svoje ronilačke sposobnosti. Obnovite svoje sposobnosti i zaputite se na ronilačku poziciju sigurni u sebe!

 

Što tečaj uključuje?

Nakon obnove teoretskog znanja obavit ćete praktične vježbe u vodi pod nadzorom i uz ohrabrenje naših instruktora. Potom ćete se odmoriti i otići ponovo na ronjenje ispred Ronilačkog centra Blue Planet gdje se nalaze prekrasni greben i spilja.

Što ovaj program znači za mene?

Kad završite PADI Scuba Review, možete svakodnevno roniti ili upisati novi PADI tečaj i nastaviti svoju ronilačku obuku.

Trajanje

1/2 dana

Uvjeti

Padi Scuba Diver stupanj ili ekvivalent toga

Više od godinu dana bez zarona, nedostatak iskustva ili samopouzdanja

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena: 720 kuna

Važna obavijest

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se