PADI Adventure Diver - HR

Provedite jedan dan stječući više sigurnosti u svoje vještine i istodobno iskušavajući različite podvodne aktivnosti. PADI Adventure Diver tečaj sastoji se od tri različita Adventure zarona koje možete odabrati iz obilja mogućnosti. Ako želite saznati više o morskom životu, odaberite Fish ID ili Naturalist opciju. Ukoliko pak tražite avanturu, iskušajte Night Dive. Nadalje, želite li dulje zarone, odaberite Multilevel dive, odnosno Drift dive ako želite iskoristiti morske struje. S toliko mnogo opcija teško je odabrati samo tri. Najbolje od svega je to što nakon stupnja Adventure Diver trebate samo još dva Adventure zarona za Advanced certifikat ili se možete usmjeriti na različite Specialty tečajeve.

Što tečaj uključuje?

Roneći s broda ili s obale, jednostavno odabirete tri Adventure zarona (u skladu s logistikom centra), stječete znanje i praksu za svaki pojedini  zaron.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Završavanje Deep Divea omogućit će vam ronjenje do 30 m**dubine. Ako to ne želite, ostat ćete na 18 m dubine. Adventure zaron koje odaberete bit će i prvi korak prema prvom zaronu u sklopu određenog specijalističkog tečaja.

(**ronioci mlađi od 14 godina ne smiju roniti dublje od 21 m)

Trajanje

1 – 2 dana

Uvjeti

PADI Open Water Diver stupanj ili ekvivalent toga

Najmanje 10 godina starosti

1 rekreacijski zaron prije upisivanja ovoa tečaja radi provjere težine, plovnosti i opreme

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu

Cijena tečaja: 1810 kuna

eLearning: nije uključen u cijenu

Neki Adventure Dives mogu uključivati dodatnu naknadu

Važna obavijest

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se