PADI Master Scuba Diver - HR

Ovo je najveći stupanj za rekreativne ronioce koji vas smješta u ronilačku elitu i pokazuje vaše široko obrazovanje, iskustvo i sposobnosti. Svakoga ronioca treba potaknuti da dosegne ovaj stupanj koji se smatra „crnim pojasom“ u ronjenju.

Što ovaj tečaj uključuje?

Ovaj tečaj možete upisati kada završite Rescue Diver tečaj i pet specijalnosti po vašem izboru te zabilježite 50 zarona u svojoj ronilačkoj knjižici.

Odabir specijalnosti u potpunosti je prepušten vama. Možete završiti one koje ste započeli na Advanced tečaju (zaroni u sklopu Advanced tečaja prvi su zaroni odgovarajuće specijalnosti) ili se možete upustiti u nešto sasvim drugačije ukoliko su se u međuvremenu vaši interesi promijenili.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Kao Master Scuba Diver stječete internacionalno priznati i cijenjeni stupanj stručnosti i posvećenosti ronjenju.

Trajanje

Neodređeno

Uvjeti

Da biste dosegli ovaj stupanj, morate završiti sve stupnjeve obuke uključujući Rescue Diver, Emergency First Response i 5 PADI Speciality tečajeva, kao i imati barem 50 zabilježenih zarona.

Cijena

Varira

Naknada za izdavanje certifikata uplaćuje se izravno PADI-ju

Udžbenik za specijalnosti: varira

Ronilačka knjižica. 80 kuna

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se