PADI Rescue Diver - HR

Kad završite tečaj PADI Rescue Diver, postat ćete svjesniji brige za sigurnost ostalih ronilaca. Povećat ćete povjerenje u svoje ronilačke vještine u suočavanju s novim izazovima i situacijama. Tečaj je vrlo zanimljiv i zabavan i mnogi ga ronioci drže najboljim tečajem koji su ikad upisali.

Što tečaj uključuje?

Ovaj vas tečaj uvodi u novu teoriju ronjenja i uči nove vještine. Vježbat ćete u plićaku prije nego što se uputite na otvorenu vodu i naučite reagirati, pomagati i snalaziti se u hitnim situacijama.

Što ova kvalifikacija znači za mene?

Tečaj će vas osposobiti da pomognete sebi i ostalima, pronalazite načine da se snađete u različitim situacijama te prepoznate i spriječite poteškoće prije nego što se dogode.

Povećanjem samopouzdanja podići ćete užitak ronjenja na višu razinu.

Tečaj Rescue Diver vodi vas korak bliže stupnju Master Scuba Diver ili uvodnim ronilačkim tečajevima za profesionalnog ronioca.

Trajanje

3 dana

Uvjeti

Padi Advanced Open Water Diver stupanj ili ekvivalent toga.

Najmanje 12 godina starosti za PADI Junior Rescue ili 15 godina starosti za PADI Rescue Diver.

Prije početka drugog dijela Rescue Diver tečaja potrebno je imati završen tečaj Emergency First Response i ne smije biti stariji od 24 mjeseca, odnosno morate posjedovati neki drugi priznati certifikat istog stupnja koji uključuje reanimaciju i prvu pomoć.

Cijena

Sva oprema uključena je u cijenu.

Cijena: 3135 kuna

Cijena izdavanja certifikata: 400 kuna

Udžbenik za Rescue Divera: 300 kuna

Ronilačka knjižica: 80 kuna

Važna napomena

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti  mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci.  Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se