Zaron provjere

Prošlo je određeno vrijeme od vašega posljednjeg zarona ili ste možda pomalo nesigurni kada treba skočiti s broda na prvi zaron? U tom je slučaju Blue Planet check dive idealno rješenje. Najprije ćete napraviti jedan opušteni zaron s obale s instruktorom i manjom grupom ronilaca, što će vam omogućiti da pravilno odredite težinu (a to je važan element za opuštene zarone u budućnosti) i izvježbate osnovne i najvažnije vještine.

Trajanje

1 zaron

Program

Nakon obnove poznavanje vještina u otvorenoj vodi slijedi opušteni obilazak grebena na kojemu je smješten Ronilački centar Blue Planet.

Uvjeti

- certificirani ronilac s manje od 20 zarona ili ronilac koji nije ronio više od 6 mjeseci, a manje od 1 godine

- osoba s rekreacijskom dozvolom za ronjenje koju je izdala priznata ronilačka agencija.

Cijena

Cijena: 600 kuna

Sva oprema uključena je u cijenu.

Važna obavijest

Radi osobne sigurnosti svi sudionici PADI-jeva tečaja moraju ispuniti izjavu o zdravstvenom stanju prije početka tečaja. Ukoliko nemate nijedno od zdravstvenih stanja navedenih na popisu, potpišite izjavu i spremni ste za početak tečaja. Međutim, ako imate neku od zdravstvenih poteškoća, u svrhu predostrožnosti mora vas pregledati liječnik i potpisati formular kojim se potvrđuje da smijete roniti, ne stariji od 12 mjeseci. Kliknite ovdje da biste pogledali formular


Rezerviraj sada Imate pitanja?

Mišljenja

Podijelite s nama svoje mišljenje

Označena polja su obavezna.


Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se