Putovanja

Ronilački centar Blue Planet vrlo je lako pronaći!

Nalazimo se u prekrasnomu srednjovjekovnom gradu Dubrovniku, biseru Jadrana, smještenom na jugu Hrvatske. Najbolji je način dolaska u Dubrovnik zrakoplovom, ali također možete stići autobusom ili automobilom.

Do Dubrovnika je jednostavno doći iz svih većih europskih centara, za manje od dva sata stiže se iz gotovo svih europskih prijestolnica.

Već za dvadeset minuta vožnje od dubrovačke zračne luke dolazi se do centra grada.

Naš ronilački centar nalazi se na prvom katu luksuznog hotela Dubrovnik Palace. Do nas možete stići taksijem, autobusom broj 4 (posljednja stanica) ili automobilom.

Smještaj

Dubrovnik je turistički grad s više od 50 hotela i širokom ponudom hostela, apartmana i privatnog smještaja s prihvatljivim cijenama. Preporučamo vam hotele Adriatic Luxury grupacije (www.alh.hr), a u blizini našeg centra također se nalaze hoteli Argosy, Neptun, Lacroma, Tirena, Importanne i Ariston.

Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.
Slažem se